Hotels in Sirmione

hotel-continental-panorama

Sirmione heeft een groot aanbod aan hotels.
U kunt kiezen voor een accommodatie in het oude centrum, het voordeel is dat dan alle bezienswaardigheden lekker dichtbij zijn (altijd op loopafstand).
Maar u kunt er ook voor kiezen om te overnachten op de smalle landtong voor het oude centrum, hier is parkeren vaak makkelijker, het meer is altijd dichtbij en het centrum is meestal nog op loopafstand.

De hotels in Sirmione staan over het algemeen op een erg hoog  niveau. Toch zijn er verschillen in prijs en beschikbare faciliteiten. Maar ook de sfeer moet natuurlijk bij u passen.
Daarom hebben we een selectie gemaakt op basis van gebruikers ervaringen uit veel verschillende reis websites.
We hopen dat u een onvergetelijke vakantie beleeft.

Top 5 voordeligste hotels in sirmione.

De hotels in Sirmione zijn over het algemeen niet goedkoop.
Het is een populaire bestemming bij veel toeristen uit de hele wereld daardoor is de vraag misschien wel groter dan het aanbod.
Daarom is het ook verstandig om op tijd te boeken.
Toch zijn er een aantal betaalbare met goede beoordelingen.

top-5-budget hotels

Top 5 beste hotels in sirmione.

We hebben een ultieme top 5 samengesteld met de beste beoordelingen, service en faciliteiten, waarbij ook de ligging een belangrijke factor is.
Voor de ultieme relax vakantie zit u goed in Sirmione. Het staat bekend om z’n natuurlijke warmwaterbronnen en health spa’s.
Soms zijn er wellness  faciliteiten aanwezig, maar in het oude centrum zijn ook de beroemde “Thermen Sirmione” een van de belangrijkste thermaalbaden van Europa.
Hier kunt u genieten van het natuurlijke zwavel en mineraalrijke bronwater, dat een aantal positieve gezondheidseffecten zou hebben.

top-5-beste hotels button

Overweegt u om een accommodatie te nemen dat ligt op een camping, b.v. een appartement, bungalow of  luxe caravan dan kunt u deze vinden net buiten Sirmione, aan het Gardameer gelegen
Kijk bij campings naar het aanbod.